Jakuzi

Terdapat banyak cara untuk meningkatkan kesakitan mental dan kelonggaran badan. Jakuzi dikatakan mempunyai manfaat kesihatan yang baik selain daripada yanghanya sosial. Bagi kebanyakan orang mereka mengatakan bahawa apabila merekaberada dalam jakuzi makhluk seluruh mereka datang ke tempatnya dengan minda dan badan mereka kerana mereka adalah santai dan tenang.

Selain itu, manfaat daripada rawatan Jakuzi ialah:

1. Stress- Dalam dunia hari ini, wanita menghadapi banyak tekanan dengan kerja yang mereka lakukan. Manfaat daripada jakuzi membantu dalam mendapatkan pemikiran yang jelas dan santai.

2. Arthritis - Bagi anda yang mengalami artritis bentuk, manfaat jakuzi datang ke dalam fokus. Ia dikatakan bahawa air panas dalam tab mandi membantu dalam melonggarkan sendi Oleh itu, membantu seseorang untuk berjalan dengan mudah tanpa sebarang kesakitan di kaki.

3. Injuries- Apabila anda cedera, kaki atau tangan menjadi radang, sekali gus manfaat jakuzi adalah yang terbaik kerana ia membantu untuk menyembuhkan kecederaan dengan lebih cepat kerana ia mengurangkan ketegangan otot pada kawasan cedera.

4. Toksin- faedah jakuzi yang tinggal di tab mandi air panas membantu menyingkirkan toksin yang buruk  dalam badan. Air panas membantu anda berpeluh lalu membersihkan segala toksin dalam badan.

Masa Rawatan : 45mins
Harga                 : RM60-RM70
Picture